Dakwerken Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een goede en betrouwbare oplossing voor uw dakwerken in Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij Dakwerken Renaat Rogiers aan het juiste adres.

Wij helpen u met plezier verder met onder andere onderstaande werken:

DSC_2583

Dakassortiment

Als professionele dakwerker werkt Renaat Rogiers al jaren samen met Defrancq.

Defrancq is een one-stop-shop voor de professionele aannemer en dakwerker, met vestigingen over heel België, onder andere in Oost-Vlaanderen.

Het assortiment omvat alle producten voor dak en gevel (dakgoten, afvoerbuizen, isolatie, dakpannen & leien, roofing, rubber, dakramen, koepels, gevelbekleding, solarsystemen…).

Doordat Defrancq telkens een grote voorraad heeft, hebben wij ook altijd direct toegang tot alle producten die we nodig hebben voor uw dak. Zowel van de eigen productiegoederen als van alle essentiële merken is de voorraad bij onze leverancier groot genoeg.

Doordat wij dus zo snel het maatwerk kunnen bekomen,  hoeft u nooit lang te wachten op bestellingen.

Dakwerken Oost-Vlaanderen

Dakwerk op maat – Defrancq

Er wordt voortdurend aandacht besteed aan innovatie van zowel producten als diensten om de klanten aan razendsnelle termijnen te beleveren. Alleen op die manier kunnen we streven naar perfectie.

Vandaag betekent dit onder meer dat onze leverancier beschikt over een gevarieerd en gesofisticeerd machinepark en dat elke vestiging van een eigen plooibank voorzien is.

Wij kunnen het plooiwerk dus à la minute afhalen voor alle dakwerken in Oost-Vlaanderen, en daar buiten.

Defrancq fabriceert voor ons niet alleen goten en afvoerbuizen op maat (waardoor wij geen overschot en minder soldeerwerk hebben op de werf), ook alle toebehoren kunnen voor ons op maat geleverd worden.

Op zoek naar een professionele en betrouwbare dakwerker?

Wij staan steeds ter uwer dienst en bij stormweer zijn wij zelfs 24u op 24u beschikbaar.

Contacteer ons »