Dakisolatie, wat en waarom?

U zou ervan schrikken hoeveel energie er verloren gaat via uw dak, zonder dakisolatie.

Geen paniek, wij staan u graag bij om voor uw woning de beste isolatievorm aan te bieden. Wij doen alle isolaties, ook volgens het principe van het sarkingdak. U kan uw rendement nog verhogen door ook de vloer te isoleren.

Uw dak laten isoleren? Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze »

IMG_0550

IMG_0564

 

Partner voor dakisolatie: SFIC

Sinds jaar en dag is SFIC een belangrijke partner voor isolatiematerialen van Renaat Rogiers.

Renaat Rogiers heeft met 15 jaar ervaring een sterke technische- en marktkennis en kiest als dakisolatie vaak voor de kwalitatieve isolatie van Linitherm.

Linitherm is een grote speler op de Duitse markt en produceert hoog aangeschreven, innovatieve en gepatenteerde isolatieplaten & systemen. Zowel in theorie als  praktijk is Linitherm een premium isolatie.

Daar SFIC een grote voorraad aan isolatie & accessoires biedt met een snel en gespecialiseerd transport kunnen we inspelen op de behoeftes van al onze klanten. Dit natuurlijk in combinatie met de nodige technische en commerciële ondersteuning en daarbovenop een uiterst correcte pricing.

SFIC wordt aanzien als een van de sterke spelers binnen de Belgische isolatiemarkt. De samenwerking met Renaat Rogiers en SFIC verloopt dan ook vlekkeloos.

Over Linitherm

Het aanbod van Linitherm biedt alle soorten isolatie. Van de meest traditionele tot de meest innoverende!

Linitherm is producent van complete isolatiesystemen met een breed en gespecialiseerd productgamma voor zowel nieuwbouw als renovatie.

De hoogwaardige isolatie van Linitherm, gekeurd volgens strenge Duitse en Europese normen, kent diverse toepassingen voor o.a. vloer, zolder, spouw, sarking, plat dak, binnenwanden,…

Linitherm is de grootste fabrikant van PIR isolatie in Duitsland met 2 productie-eenheden in Riedlingen en Königshofen. Linitherm biedt een brede waaier aanhoogwaardige platen en oplossingen voor elk type isolatie.

Bedrijfsvoorstelling Linzmeier/Linitherm:

Op zoek naar een professionele en betrouwbare dakwerker?

Wij staan steeds ter uwer dienst en bij stormweer zijn wij zelfs 24u op 24u beschikbaar.

Contacteer ons »